10 Negara Kasebut Nganggo Basa Inggris Paling Apik Ing Saindenging Jagad

Sapa sing nganggo basa Inggris paling apik? Ing taun iki, EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional entuk luwih saka 2.2 yuta tes basa Inggris saka saindenging jagad, lan asile kasedhiya! Priksa sapa sing entuk skor paling dhuwur ing Indeks Keahlian Bahasa Inggris EF taun iki.

Adhedhasar data tes saka 2.2 yuta wong diwasa, 10 negara kasebut nganggo basa Inggris paling apik ing saindenging jagad. Kita kudu meksa nindakake wektu kanggo sinau basa Inggris lan dadi meja ing taun ngarep! Kita bisa nindakake, EFellas!

Komentar